torsdag den 17. november 2011

sent stilleben

 Sådan ser noget af vægpladsen, over spisebordet, for tiden ud - alle små fine ting udvalgt med omhue. :-)

 Koen har jeg købt hos mettesofie
Tommelise er en litografi af Wilke som jeg har købt hos en marskandiser, sølvhjort med kid er reddet fra lossepladsen, denne lille Sikker Hansen, var jeg heldig at stoppe i en genbrug denne uge (den var ikke helt billig) Og til sidst broderet hjort også et genbrugsfund.


2 Mads stage litografier fra den lokale genbrugs 15kr stk in kl ramme, Ræven er en af Brilletings smukke kort. Den gamle konge til hest er et fotografi fra genbrugsen og de fine kort er købt på QXL. Alt i alt en sød lille samling... hvis jeg skal sige det selv (min familie kalder det kitsch når de er søde).

5 kommentarer:

 1. jeg havde slet ikke opfanget at du havde bestemt dig for noget du kunne tænke dig.. sorry:-)
  Var det den lilla, og hvad ville du gerne have i farven?

  SvarSlet
 2. Øj, altså - hvor er det bare en fin væg!! Og jeg er SÅ beæret over at min ræv har sneget sig ind! Tusind tak for link og de søde ord!
  Ha' en rigtig lækker dag!

  Kram fra Jane

  SvarSlet
 3. Åhhh altså! Har været ude for at købe det lilla garn.. det kan ikke købes mere, det er jeg ked af! Så kan ikke være med til at bytte alligevel
  :-(

  SvarSlet
 4. Hej Stinne.. jeg ligger lige billeder på min blog en af dagene af hvad jeg har tilbage fra julemarkedet, så kan du se om der er noget der du kan tænke dig, ellers finder vi nok ud af noget andet..

  SvarSlet