tirsdag den 13. december 2011

De overlevende del 3. Voksensæt ... 2stk


 Her er 3 af de absolut yndlingssæt - forneden er det altså et med hjerter jeg har.

 det nederste har kæmpe stort print og er håndtrykt på meget kraftigt bomuld, sættene ser ikke ud til at have været brugt og jeg har heller ikke fået taget dem i brug endnu så nu overvejer jeg om de ikke skal sælges.

  Det blå er det sidste nye og var lidt et kup

Det med træerne har jeg hele 4 af - men det er dog ikke dem alle der er lige pæne i printet - men  jeg synes det er meget smukt.

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er de flotte. Det med træerne er jeg ret vild og det blå... Jeg skal vist også snart en tur i vores lokale genbruger :o)

  SvarSlet
 2. Ihh hvor er jeg misundelig på de blå på det øverste billede.. et pude betræk med netop det print var noget af mit allerførste retrostof - og stadig en af favoriterne:-)

  SvarSlet
 3. Træerne har jeg som sagt en del af - så det sælger jeg / eller bytter med :-)

  SvarSlet
 4. Åhr jeg er misundelig. Jeg ville så gerne men..vores dyner er 220 cm lange :-( Så ingen vintage sæt passer.

  SvarSlet
 5. Åh det brune med hvide blomster m blå i midten er jeg da vildt misundelig over :-)
  I øvrigt- sender du mig ikke din adresse på ebi@bdk.dk så jeg kan få hestestoffet af sted til dig inden jul- har pakket deet i kuvert :-)

  SvarSlet
 6. Hej stinne, ok jeg har fattet det mht stoffet :-) der kom lige en julefrokost imellem.. eller også var det ønsketænkning mht det print jeg efterlyser. Men vil gerne købe de to sæt... skriv kontonr på mailen, er der ellers noget du kunne tænke dig på min blog:-)

  SvarSlet
 7. Hej stinne, vil du stadig bytte hestestof med det andet vi skrev om? Jeg havde gjort det klar til.afsendelse for.jul:-) send evt sms på 24627721. :-)

  SvarSlet
 8. Hejsa, du har skrevet oå min blog m en byttehandel med et stk sengetøj, jeg kan ikke lige finde din mail så vil du ikke skrive til min på henridarling@gmail.com :)

  SvarSlet