søndag den 6. november 2011

More is more! nr 1

Her kommer første om gang af stoffer som jeg ejer i flere farver- Alle disse stoffer ønsker jeg endnu mere af så hvis du ligger inde med noget du vil bytte eller sælge, ellers hvis du har det i en anden farve end det jeg viser her så link endelig til din blog...  


 Bamserne her havde jeg som barn - pudebetræk i blåt og babydyne i rød. Jeg har ikke siden set de farver nogen steder. Her er det et grønt babysæt, et gult juniorsæt (har faktisk 2) og et stykke ubrugt metervare i beige. Jeg har set at det  også er der i lilla (lavendel) grå og lyseblå - Kender du andre farver? Leder altid efter disse bamser

 Så er der også Bambi - her i ikke mindre end 3 junior sengesæt... har mødt disse farver et par gange, og spekulerer på om der mon ikke også er et gult sæt?

 Mit absolutte yndlingsprint. Jeg havde selv et junior sæt i den blå/grønne farve som barn. Nu har jeg junior i gul, baby pudebetræk i brun og blot et lille stykke stof i den blå - Jeg er MEGET interesseret i at høre fra dig, hvis du har noget af dette stof (dette er mine elefanter)Her retro når det er bedst. Det første er et  voksen pudebetræk og det lyserøde en pude i ca samme str - kan ikke helt bestemme mig for hvilket et der er smukkest. Har set det i én anden farvekombination - men måske kender DU flere? UPDATE - denne skønne brune version findes nu også i hjemmet. Jeg har været så heldig at få fingre i 2 hele sengesæt i denne farvekombination. :-)

 Yndlings voksen print. Det blå har jeg 2 voksen dynebetræk af og 4 pudebetræk, det andet har jeg kun et sæt af - jeg synes de er smukke på hver deres måde, og ved at der findes mindst en smuk version mere i rosa, brun og orange.

Så er det atter børneprint - her junior dyne og pude, jeg ved det også findes i grøn og i en anden rød/blå version samt i brun/orange, men har endnu ikke kunne få fat i det.... har du noget du vil bytte med?

6 kommentarer:

 1. Nej, hvor har du meget fint stof. Jeg har lige solgt det betræk som vises ovenfor med gule bamser på blå baggrund. Har dog et lille stykke med i min give-away hvis du skulle have lyst til at deltage http://hausfraublau.blogspot.com/2011/11/give-away.html. Har meldt mig som fast læser:-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin blog du har med masse af lærkre stof... Jeg glæder mig til at følge dig...

  SvarSlet
 3. Hej Stinne. Hvis du ønsker noget i den lilla farve kan du sagtens det, du kan få lavet lige det du ønsker i den farve og så kan vi finde ud af noget med at banbi sengetøjet går ind som noget af betalingen alt efter hvor meget du ønsker dig.

  Hav en god dag
  KH Berit

  SvarSlet
 4. jamen det er lige præcis det jeg er ude efter. Kan du ikke lige sende mig en mail . ss_sigurd@hotmail.com så kan vi lige aftale nærmere angående pris osv.

  SvarSlet
 5. åhh dit ynglings voksen betræk er også noget af mit "all time favorite"!!! - faktisk kommer der noget stof af det grønne til mig med posten om få dage.. Det blå jeg har kun haft et enkelt pude betræk af, som jeg har brugt til diverse sy projekter.. uha hvor er det altså et fint print!!

  SvarSlet
 6. Her kan jeg lide billede 3,4 og 6

  SvarSlet